Şavşatlılardan Aydın'a Başarı Temennisi

Şavşatlılardan Aydın

İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı, kontenjandan dolayı İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geçemeyen ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Araştırma Görevlisi olarak görevlendirilen Durmuş Aydın'ı makamında ziyaret ederek başarı temen

İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan eski Yenice Belde Belediyesi Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN CAMİA OLARAK MEMNUNİYET DUYARIZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Metin Elmacı, “İlçemiz Yenice Beldesinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta iken, 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra Belde Belediyelerinin kapanması nedeniyle Bursa Valiliği tarafından İnegöl Belediye Başkan Yardımcılığına görevlendirilen ancak, kadro olmaması gerekçesiyle İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü bünyesinde Araştırma Görevlisi olarak atanan derneğimiz başkanlarından Durmuş Aydın beye İnegöl Şavşatlılar Derneği Yönetim Kurulu olarak yeni görevi ile ilgili hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Durmuş Aydın kardeşimize her görevi liyakatiyle yapacağına inancımız tamdır. Camia olarak Durmuş Aydın’ın İnegöl Belediyesi’nde kalmasını çok istiyorduk ancak, konu mahkemede olduğu için olay üzerinde değerlendirmenin uygun olmayacağını düşünmekteyiz. İnşallah emektar eski Dernek Başkanımızın gönlünce süreç işler, bizler de bütün camia olarak bundan memnuniyet duyarız” şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07